Σχετικά με εμάς

Who we are

HOUSE-CLEAN

Για εσάς που μας γνωρίζετε για πρώτη φορά καλώς ήρθατε σε αυτό το e-shop Προϊόντων Καθαρισμού και Οικιακού Εξοπλισμού της HOUSE-CLEAN.

Εδρεύουμε επί της οδού Λευκάδος αριθμού 24, στην περιοχή της Κυψέλης.

Μέσα από μια πολύ προσεκτική διαλογή, σας παρουσιάζουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία Απορρυπαντικών και Ειδών Οικιακής χρήσης σε πολύ οικονομικές τιμές.

Είμαστε νέοι στο χώρο και προσπαθούμε να προσφέρουμε Προϊόντα Καθαρισμού Οικιακών Χώρων και Οικιακού Εξοπλισμού, και το σύνολο των προϊόντων που σας προσφέρουμε είναι δοκιμασμένα από εμάς καθημερινά και ελεγμένα κάτω από πολύ απαιτητικές συνθήκες χρήσης.

Βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο καθαρισμού, εξοπλιστείτε και βγείτε κερδισμένοι.

Περιηγηθείτε με όποιο τρόπο θέλετε , όπως θέλετε ,24 ώρες το 24ωρο ,365 ημέρες τον χρόνο.

Βρείτε προϊόντα που ταιριάζουν στο νοικοκυριό σας, επικεντρωθείτε εάν θέλετε μόνο σε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν ή αγοράστε oτι προϊόν θέλετε απο τις κατηγορίες.

Επειδή μας αρέσει να έρθετε ξανά σε εμάς να φροντίσετε να δείτε τις προσφορές μας ή να βρείτε προϊόντα που έχουμε αποφασίσει να δώσουμε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές γιατί είναι phase out.

Eάν πάλι δεν τα καταφέρνετε διαδικτυακά σημειώστε ότι ο φυσικός χώρος απαντάει στα τηλέφωνα για να μας γνωρίσετε και να μας συμβουλευτείτε.

Σας καλωσορίζουμε και να ξέρετε ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να έχετε προϊόντα καθαριότητας και Ειδών Οικιακής χρήσης, ποιοτικά και πάνω από όλα με διάθεση..

Σας ευχαριστούμε

Our Works

0

Hours Per Week

0

lines of code

0

Projects Completed

0

Shots On Dribble

Our Skills

Our Skills

Web Development 80%
Marketing & PR 64%
Web Designing 70%
Consulting 45%

Our Team

Our Team

Our Clients

Our Partners

Our Partners

X